De webpagina van Het veerhuis kondigt de bal aan met de fraaie woorden: "Naar familierecept met satésaus en krokante uitjes".
Dat schept, samen met het woord "ambachtelijk" hoge verwachtingen bij het Ballenteam.
Vol verwachting streken we dan ook neer in Het Veerhuis aan de Maas om ons te laten verrassen door wat het ambacht van de familie heeft voortgebracht.
De gepresenteerde bal was smakelijk, maar vertoonde alle kenmerken van een fabrieksmatig geproduceerde gehaktbal: Aanzicht en vooral textuur waren helaas niet ambachtelijk te noemen.
Als vervolgens de bal (zoals meestal) druipend van de jus op het bord ligt en de satesaus waar we ons door wilden laten verrassen in een bakje ernaast is geplaatst was het gevoel van verrast worden wel zo ongeveer weg.
Kortom, we hebben best lekker gegeten, maar de redenen om vooral helemaal vanuit WestBrabant en de DrechtSteden naar Bokhoven te rijden waren niet ècht aanwezig.
Als je in de buurt bent is Het Veerhuis best een redelijk Bal-Adres, maar levert helaas géén Omrij-Bal.